1. Home
Over-SD-Worx-Professionals

Over SD Worx Professionals

SD Worx Professionals is een tak van SD Worx, gespecialiseerd in het rekruteren en ter beschikking stellen van deskundige profielen in gespecialiseerde domeinen.

 

Bij SD Worx Professionals positioneren we jobs binnen loopbanen. Zo vinden we de beste match tussen de behoeften van professionals die vorm willen geven aan hun loopbaan en bedrijven die op zoek zijn naar moeilijk te vinden expertprofielen.

Over-SD-Worx-Professionals
Onze missie

Binnen SD Worx zien we HR als een bron van waarde voor bedrijven en voor mensen

 

Voor bedrijven

We geloven dat mensen aan de basis liggen van het succes van een bedrijf. Daarom willen we bij SD Worx Professionals bedrijven ondersteunen bij het vinden van de juiste expertprofielen. We doen dit door te investeren in onze eigen expertise, zodat onze gespecialiseerde consultants het wervingsvraagstuk de juiste invulling kunnen geven. Via een screening en doorgedreven selectie op maat zorgen we voor de perfecte match tussen het bedrijf en de professional.  
 

Voor mensen

We geloven in duurzame loopbanen voor ieder individu zodat zij kunnen schitteren, op het werk en in het leven. Daarom denken wij bij SD Worx Professionals niet alleen maar aan het vinden van gewoon een baan. Wij gaan ons verdiepen in de persoon, wat zou een goede keuze kunnen zijn, is het meer dan alleen maar interessant voor hun carrière, en kan die persoon dit werk ook doen. Een loopbaan die aansluit bij je leven en rekening houdt met je persoonlijke doelstellingen, één die zorg draagt voor je mentale en fysieke welzijn en één die werk en privé in balans houdt. For life. For work.

Hoe-realiseren-we-onze-missie
Onze waarden

Hoe realiseren we onze missie

We streven naar vooruitgang. Geen status quo bij ons. Zo werken we aan succesvolle en duurzame loopbanen voor onze professionals en inspireren we bedrijven over hun HR-beleid. We gaan met je op weg en gaan mee op zoek naar hoe we nog meer voor je kunnen betekenen.

We werken toe naar persoonlijk voordeel. Met ieder gesprek of contact willen we iets toevoegen aan onze relatie. We stoppen niet bij wat voor de hand ligt, we doen er alles aan om je de best mogelijke oplossing te kunnen bieden.

We doen het samen. We bouwen aan een persoonlijke band met klanten en professionals. We tonen elke dag dat we interesse hebben in jou als persoon en dat je altijd bij ons terecht kan, wat je vraag of uitdaging ook is.

Onze expertisedomeinen

Ontdek waar we ons in specialiseren

Bij SD Worx Professionals willen we de taal spreken van bedrijven en kandidaten. Daarom specialiseren we ons met onze consultants in de volgende sectoren.
Over SD Worx

SD Worx Professionals is onderdeel van SD Worx

SD Worx levert oplossingen gedurende de gehele levenscyclus van werknemers. Van het uitbetalen van de lonen tot het aantrekken, belonen en ontwikkelen van talent dat je bedrijf succesvol maakt. We dragen bij tot betere prestaties van kleine én grote organisaties. Via innovatieve technologie, uitgebreide expertise, relevante inzichten uit data en via outsourcing ondersteunen we je van a tot z. Meer nog: jij en je medewerkers boeken zo betere resultaten. For life. For work.

Meer dan 76.000 kleine en grote organisaties in heel Europa vertrouwen op ons en onze meer dan 75 jaar ervaring. Wij bieden onze oplossingen in 150 landen aan, berekenen de lonen van ongeveer 5 miljoen werknemers en behoren hierbij wereldwijd tot de top 5.

De meer dan 5300 werknemers van SD Worx zijn actief in 18 landen: België (hoofdkantoor), Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. In 2020 realiseerde SD Worx een geconsolideerde omzet van meer dan 825 miljoen euro.

Ontdek SD Worx