1. Home
We-matchen-je-graag-met-het-juiste-talent

We matchen je graag met het juiste talent

Bij SD Worx Professionals helpen we bedrijven met het vinden van talent in een arbeidsmarkt die altijd maar krapper en complexer wordt. We doen dit via een persoonlijke en deskundige aanpak en door vacatures steeds als onderdeel van loopbanen te bekijken. Onze consultants zijn gespecialiseerd in hun vakgebied, waardoor ze perfect kunnen inschatten hoe ze professionals en bedrijven het best kunnen begeleiden en samenbrengen.

Neem contact op
We-matchen-je-graag-met-het-juiste-talent
Wat-SDWorx-Professionals-anders-maakt
ONZE BELOFTE

Wat SD Worx Professionals anders maakt

Het is nog nooit zo moeilijk geweest om talent te vinden en aan te trekken. Naast een structureel onevenwicht tussen vraag en aanbod is er ook een mismatch in competenties. Kandidaten hebben dus veel keuze en stellen meer eisen.

Bij SD Worx Professionals zijn we ervan overtuigd dat veel profielen nog steeds moeite hebben om hun eigen potentieel te zien. Vaak zien ze niet de mogelijkheden van een vacature voor hun loopbaan, ze kennen zichzelf onvoldoende of komen in contact met recruiters die hun taal niet spreken.

Met onze expertise en persoonlijke aanpak geloven we dat onze consultants mensen het potentieel van hun loopbaan kunnen tonen. Zo passen we jouw vacatures in de loopbaan van onze kandidaten en vergroten we de aantrekkelijkheid van jouw bedrijf in hun ogen.

 

Onze diensten

Waarom kiezen voor SD Worx Professionals?

 

1. Gespecialiseerde consultants

Wij brengen je in contact met een SD Worx-consultant die beschikt over de kennis en expertise binnen het specifieke vakgebied. Gecombineerd met jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling, zijn onze consultants volwaardige gesprekspartners. Door hun kennis en focus maken zij de vertaalslag van jouw wervingsvraagstuk naar de juiste invulling.

 

2. Screening en selectie op maat

Wij begrijpen de eisen en de complexiteit van je behoeften. Daarom passen wij onze diensten aan jouw verwachtingen aan door je een dienst op maat aan te bieden. Een diepgaande analyse vooraf vormt ons vertrekpunt om tot een gedetailleerd functie- en competentieprofiel te komen. Vervolgens gaan wij over tot het benaderen, selecteren en zorgvuldig screenen van de kandidaten. In elke fase van het selectieproces heb je inzicht in de voortgang.

 

3. Krachtig bereik

We verzamelen en combineren continu nieuwe gegevens over de vacaturemarkt, werkenden, werkzoekenden, bedrijven, semipublieke sector en marktontwikkelingen. Door gebruik te maken van deze data insights bieden wij een optimale wervingsmix. Zo combineren we ons eigen database met de inzet van media & search om de ideale kandidaat te vinden.

 

4. Deel van SD Worx

Als onderdeel van SD Worx, de Europese marktleider in HR-services, kijken we bij SD Worx Professionals verder dan je wervingsvraagstuk. Zo ondersteunen we bedrijven in de volledige werknemerslevenscyclus en zorgen we ervoor dat ze talent verder kunnen begeleiden en ontwikkelen.

Neem contact op
ONZE DIENSTEN

Op maat volgens de behoeften en ambities van jouw organisatie

Werving & Selectie

Zoek je een vaste nieuwe werknemer? Wij nemen het volledige wervings- en selectieproces uit handen en gaan voor jou op zoek naar de professional met het geschikte profiel en de juiste competenties, vaardigheden en gedragsaspecten.

Detachering

Op zoek naar expertise voor een project of om je groei te ondersteunen? Via een professional met een contract voor bepaalde tijd ben je verzekerd van flexibiliteit, kwaliteit en continuïteit.

Tijdelijk

Gebruik een tijdelijke overeenkomst met zicht op een vaste betrekking als kweekvijver van professionals voor je organisatie.

Onze expertisedomeinen

Ontdek het aanbod van SD Worx Professionals

Bij SD Worx Professionals willen we een volwaardige gesprekpartner zijn voor onze klanten. Daarom kiezen we ervoor om ons te focussen op de volgende specifieke domeinen.

Behoefte aan een nieuwe medewerker? Op zoek naar een specifieke expertise? Of heb je tijdelijk versterking nodig?

Contacteer ons