1. Home
SD-Worx-Professionals

Ben jij onze nieuwe Professional?

Ben je net afgestudeerd of heb je reeds tonnen werkervaring? Als Professional geef je een boost aan je loopbaan. Wend die ervaring aan en bouw je loopbaan verder uit via tijdelijke projecten. Startende professional? Doe op korte termijn ervaring op bij meerdere bedrijven met de zekerheid van een vast contract!

Als Professional ontdek en ontwikkel je je talenten, doe je veel ervaring op en breid je je netwerk in recordtijd uit!

SD-Worx-Professionals

Wat doet een Professional?

Je werkt aan afwisselende en tijdelijke projecten, maar met de voordelen van een vast contract. Dit betekent dat wanneer je project voltooid is, we op zoek gaan naar de volgende uitdaging die het beste bij je past. Een project duurt meestal 3 tot 12 maanden.

 

Onze Professionals zijn momenteel actief in de volgende domeinen:

  • HR
  • Office & Business Support

Waarom Professional worden?

Je combineert afwisselende projecten met de garantie op een vast contract.

Je kan rekenen op een vast contract met een marktconforme vergoeding.

Je ontwikkelt je expertise in hoog tempo.

Door regelmatig van project en bedrijf te wisselen, vergroot je snel je kennis van je sector, en ontdek je ook nieuwe manieren van werken. Dit verbreedt je vaardigheden en vergroot je vermogen om je aan te passen aan veranderingen. Ook kan je jouw cv en contacten boosten dankzij de grote verscheidenheid aan projecten waaraan je kan werken.

Wat zijn de voordelen om Professional te worden bij SD Worx Professionals?

Bij SD Worx denken we in loopbanen. Projecten moeten bijdragen tot het realiseren van je persoonlijk loopbaantraject. Daarnaast investeren we ook in jouw persoonlijke ontwikkeling! Via trainingen en kennissessies houden we je kennen en kunnen up-to-date. Als Professional bij SD Worx Professionals ben je ook volwaardig deel van de SD Worx Community. Je hebt als Professional toegang tot dezelfde ontwikkelingstrajecten, doorgroeimogelijkheden en feestjes als interne SD Worx medewerkers!

Professionals BE - persoonlijk loopbaantraject - projectsourcing

Persoonlijk loopbaantraject

Na de onboarding start je met één of meerdere ‘discovery’ projecten. In een periode van 6 tot 8 maanden doe je een eerste ervaring op binnen je domein als Professional. In deze periode bouwen we aan een aantal competenties die je als Professional moet bezitten.

Al onze expertisedomeinen verdelen we in disciplines. Na je discovery project kan je er voor kiezen om je te verdiepen in één discipline en zo via opeenvolgende projecten expert te worden binnen je domein. Of je kan er voor kiezen om na elk project een andere discipline te kiezen en generalist te worden binnen je domein.

Professionals BE - persoonlijke ontwikkeling - projectsourcing

Persoonlijke ontwikkeling

 

1. Onboarding

In de eerste dagen als Professional nemen we de tijd om je te verwelkomen. Met een persoonlijke aanpak zorgen we dat je vlot kan opstarten op je eerste project.

 

2. Learning & Development

Via opleidingen en kennisevents ondersteunen we voor 100% jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Heb je verder nog nood aan een opleiding binnen jouw project of kennisdomein? Dan zoeken onze HR coördinatoren graag een opleiding op maat!

 

3. Evaluatie & Feedback

Bij SD Worx Professionals staan onze HR coördinatoren continu ter beschikking om de status van een project of je loopbaan te bespreken. Na het beëindigen van elk project evalueren we samen het verloop en de behaalde resultaten. Op het einde van het jaar nodigen we je uit voor een persoonlijk evaluatiegesprek waarin we je loopbaantraject evalueren en de doelstellingen voor het volgende jaar vastleggen.

SD Worx Professionals - werkgevers - onze belofte

SD Worx Community

 

Als Professional ben je een volwaardige medewerker van SD Worx. Je hebt als Professional toegang tot dezelfde ontwikkelingstrajecten, doorgroeimogelijkheden en feestjes als interne SD Worx medewerkers!

 

1. For life. For work.

Bij SD Worx Professionals kom je in een mensgericht bedrijf terecht. We geven aandacht aan je persoonlijke situatie en voorkeuren. Zo proberen we maximaal in te zetten op telewerk en projecten dichtbij huis. Zo houden we jouw privé en professioneel leven in balans. For life. For work.

 

2. Fun Events

Als Professional krijg je net zoals interne medewerkers een uitnodiging voor alle SD Worx feesten, zoals ons jaarlijks eindejaars- en personeelsfeest. Om de band met alle Professionals sterk te houden, organiseren we daarnaast ook team events met alle Professionals. Die events zijn ideale gelegenheden om bij te praten met je collega’s.

Kom ik in aanmerking voor een job als Professional?

Als Professional ben je iemand die nieuwsgierig is en van verandering houdt. Je krijgt energie wanneer je een nieuwe uitdaging voorgeschoteld krijgt en kan bijleren. Je vindt het fijn om met nieuwe mensen en bedrijfsculturen in contact te komen. Dat terwijl je de zekerheid hebt van een vast contract en de ondersteuning van een werkgever die in je ontwikkeling investeert, coaching & begeleiding voorziet en je loopbaan mee vorm geeft.